De beste webshops voor onderdelen

In een wereld die altijd vooruit gaat wordt er steeds meer en meer gebruik gemaakt van verschillende apparaten. Het is dus zeker geen zeldzame gebeurtenis als er eens één stuk gaat. In plaats van een nieuw apparaat aan te schaffen, bestaan er nu gelukkig sites waar je aparte onderdelen kunt kopen. Zo bespaar je heel wat kosten uit!

De 5 beste webshops voor onderdelen

Als een van je apparaten het niet meer doet, en je iets of wat handig bent dan kunnen sites waar je vervangstukken vindt zeker goed van pas komen. We zetten de beste 5 op een rij!

Europart.nl

Europart heeft een groot aanbod vervangstukken voor je apparatuur, er is namelijk een assortiment van meer dan 10 miljoen producten beschikbaar. Hier vind je dus makkelijk wat je zoekt! Daarnaast is Europart gespecialiseerd in zowel de originele als de alternatieve reparatieonderdelen, wat wil zeggen dat ze je ook voordeligere stukken kunnen aanbieden. De site is erg overzichtelijk, zelfs bij de alternatieve stukken staat goed vermeld op welke toestellen (en types) je ze kan gebruiken. Naast vervangstukken kan je hier ook heel wat nuttige informatie en tips terugvinden, een echte aanrader!

onderdelenelektro.be

Op deze site vind je voornamelijk onderdelen voor allerlei apparatuur van bepaalde bekende merken. Een groot voordeel is hun flexibiliteit, je mag hen namelijk altijd contacteren als ze een bepaald stuk niet meer in voorraad hebben en dan zullen zij het zo snel mogelijk voor je bestellen. Moest je zelf geen handige Harry zijn, dan bieden ze je bovendien de optie op het stuk zelf te komen vervangen.

directrepair.be

Op deze site kan je al de vervangstukken netjes onder de merknaam terugvinden. De site is overzichtelijk, wat hem makkelijk in gebruik maakt. Als je geen zin hebt om door een grote lijst van merken te scrollen, heb je ook de optie om in de zoekbalk eenvoudigweg zelf het merk en het type(nummer) in te typen. Ze hebben een ruim aanbod, waardoor er dus een grote kans is dat je op deze site exact vindt wat je zoekt!

partsnl.nl

Het grote voordeel van deze site is zijn 30 dagen retourrecht. Het kan altijd voorkomen dat je per ongeluk toch het verkeerde stuk hebt aangekocht, dat is op deze site dus geen enkel probleem! Ook de snelle verzending en de mogelijkheid om later te kunnen betalen is een enorme plus. Op de site navigeer je door de prentjes met categorieën en kies je vervolgens de gepaste categorie om daarna een keuze te maken uit de vervangstukken. Erg handig zijn de foto’s die telkens bij de vervangstukken staan, zo ben je nog zekerder dat je het juiste uitkiest!

onlineonderdelenshop.be

Helemaal bovenaan staan de apparaten waarvoor je vervangstukken kunt vinden, al wat je hoeft te doen is hierop te klikken om alle aanwezige vervangstukken voor dit type apparaat te vinden. Als je dit te veel werk vindt, kan je ook simpelweg op het artikelnummer zoeken in de zoekbalk. Deze site is dus makkelijk in gebruik.