De beste lifehack websites

Lifehack websites zijn helemaal hot op dit moment en het lijkt wel alsof de hele wereld op zoek is naar methoden om het leven te hacken.

Toegegeven, deze websites geven vaak veel inzicht in hoe je bepaalde dingen in je leven een stuk makkelijker en vlotter kunt doen verlopen. De meeste lifehack websites bieden dan ook interessante gidsen om de verschillende hacks toe te passen.

Lifehacking.nl

De Nederlandstalige Lifehacking website heeft een erg ruim aanbod in tips en handleidingen om allerlei dingen in je leven te hacken. Onderwerpen variëren van zelf klussen in je huis tot het verhogen van je productiviteit en compleet absurde ideetjes om taken te volbrengen. De meeste tips zijn heel erg nuttig en helpen je een stuk vooruit bij het aanpakken van klusjes.

Een half uurtje rond klikken op deze website leert je al snel een heleboel dingen die je waarschijnlijk nog niet wist!

Zelfmaak Ideetjes

Zelfmaak Ideetjes is een Nederlandstalige blog waar je ontelbare doe-het-zelf ideeën, lifehacks en how-to gidsen kunt vinden. Op deze website staan zoveel berichten dat je nooit de onderkant van de pagina kunt bereiken! De tips en onderwerpen variëren. Voor ieder probleem dat je in je leven kunt tegenkomen, heeft deze website een mogelijke oplossing of hack.

1000 Lifehacks

1000 Lifehacks is een Engelstalige website boordevol nuttige tips en how-to gidsen. De hacks worden aangeboden in de vorm van kaartjes met korte, maar duidelijke tips om je met een bepaald probleem te helpen.

Deze website beschikt over verscheidene categorieën met hacks, variërend van gezondheidstips tot budgettips, reistips, huishoudelijke tips, en zo gaat het maar door.

1000 Lifehacks heeft ook een podcast. Zo kun je luisteren naar de beste lifehacks terwijl je naar het werk rijdt of op de bus wacht!

Instructables

Ook Instructables is een Engelstalige website. Op deze website vind je tips en oplossingen voor allerlei grote en kleine ongemakken die je kunt tegenkomen tijdens het verloop van een willekeurige dag! Je kunt er bijvoorbeeld leren hoe je handboeien van karton kunt maken, om even een gek voorbeeld te geven!

De tips en artikels die je op Instructables vindt, worden bijgedragen door lezers en er zijn ook regelmatig wedstrijden om de allerbeste lifehacks en how-to instructies te vinden.